Dine

Yachtclub Marina Portzelande serveert diverse gerechten met een mediterraanse tintje, producten uit de regio of verrassende smaken. De kaart bestaat uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Onze keuken wil voor iedereen toegankelijk zijn waardoor we een gevarieerd aanbod hebben. Van zowel klassiekers als saté en een 100% runderburger tot wilde Argentijnse gamba’s, tonijn en soft shell crab of kwaliteits vlees van het Wagyu rund. Natuurlijk veranderen we onze dinerkaart mee met de seizoenen en werken we met specials. Dit zijn gerechten die we buiten de kaart om serveren en waar onze koks hun creativiteit in kunnen tonen.

Sushi

De Yachtclub is dé plek op Goeree-Overflakkee en omstreken om te genieten van dagverse sushi en sashimi. De rijst wordt elke dag vers gekookt en de vis komt van Schmidt Zeevis. We hebben diverse creatieve creaties waardoor er voor zowel beginners als sushi liefhebbers wat te kiezen valt. Ook staan we regelmatig op festivals met onze sushi & saté foodtruck. Daardoor komt u ons in de hele regio tegen.

Leveranciers

De Yachtclub maakt gebruik van de beste leveranciers. Zo wordt het brood geleverd door Vlaamsch Broodhuys. Deze ambachtelijke brood leverancier werkt uitsluitend met pure producten en zonder E-nummers. Ook is de Koninklijke Schmidt Zeevis leverancier waardoor we de meest verse vis aanbieden. Het vlees is afkomstig van De Zeeuws, één grote speler in de regio en bekend om zijn hoge kwaliteit vlees uit eigen import. Bij de borrel kunt u genieten van diverse handgemaakte kroketjes van Oma Bob’s.

Zeeland

Zeeland vakantieland? Zeeland visland! Met prachtige producten uit de regio als Creuses uit de Grevelingen, Zeeuwse mosselen, Stellendamse kaas of geitenkaas van de Mekkerstee onderscheidt de Yachtclub zich van andere restaurants. In het seizoen zijn er verse lamsoren, Stellendamse garnalen en andere culinaire lekkernijen verkrijgbaar. De Yachtclub ligt naast Centerparcs Portzélande (loopafstand) en op korte afstand van Ouddorp (10 minuten) en Renesse (10 minuten).

Reserveren is gewenst en kan telefonisch of via e-mail.