Drinks

Yachtclub Marina Port Zelande heeft een uitgebreide dranken kaart met 15 soorten bier, waarvan diverse van de tap, een wijnkaart met 40 wijnen, waarvan 15 per glas. Onze koffie is en van de lekkerste van de regio met dank aan Pelican Rouge en onze baristas. Ook voor een zomerse cocktail en onze high class Gins kunt u bij ons terecht.

Bier

Dankzij  onze intensieve samenwerking met partner Heineken hebben wij een grote diversiteit aan bieren. Affligem, Brand, Heineken, Radler, Liefmans, Wiekse Witte, Paulaner en alle 0.0 bieren zitten in ons assortiment.

Koffie

Houdt u van een Dubbele Espresso, Cortade, Latte, Capuccino of heeft u liever een gewone Lungo? Onze Baristas maken ze met liefde voor u klaar.

Wijn

Onze huiswijnen zijn de beste in zijn prijsklasse. Vijf witte wijnen, 4 rode wijnen en 3 rose wijnen kunt u per glas bestellen. Maar ook onze wijnkaart bevat parletjes uit de wijnwereld met gerenomeerde wijnen als: Boschendal, Casa Silva, Aix, Domaine de Ott, Bernardus, Norton en Ask Valley.

Cocktails en Gins

Naast onze coctails met Hugo en Aperol Spritz hebben we een mooi Gin Tonic kaart met toppers als Hendriks, Nolet, Sylvius en Bobby’s. Onze Fevertree tonics en de speciale vaardigheden van onze bartenders maken er een onvergetelijke beleving van.

Bubbels

Hier houden we van op het terras, of als aperitief,  of om te proosten op speciale gelegenheden. Ons assortiment bestaat uit Cava van Codurniu, Prosecco van Martini of de topchampagne van het grootste Franse champagnehuis Pommery.

Komt u ook genieten?